De Beeldsmid

Goed werk heeft tijd nodig. Een smid is een eeuwenoud beroep dat vraagt om kracht, precisie en oog voor detail. Ook het maken van een goede foto of flyer heeft tijd nodig. Vandaar de naam Beeldsmid! IJzersterk in fotografie en vormgeving.

Ik ben Marly van Gog, fotograaf en grafisch vormgever. Niet in een hokje te stoppen! Ik hou van afwisseling en uitdagende projecten. Stilzitten is niks voor mij! 

De afgelopen jaren heb ik me op het gebied van fotografie verdiept in het werken in de studio en op locatie. Daar hoort van alles bij, van portret- tot productfotografie. 

Op het gebied van vormgeving ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen en klaar maken van drukwerk. Daarbij kan je denken aan visitekaartjes, flyers, posters, uitnodigingen en nog veel meer. Niks is te gek. De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor verschillende bedrijven in de cultuursector maar ook voor grote webshops, internationale bedrijven en lokale ondernemingen. Neem vooral een kijkje in mijn portfolio, daar vind je een selectie van mijn werk.

Ook een keer met je bedrijf of zelf in de spotlight staan? Neem dan snel contact op!